High Roller Blackjack strategie

Wanneer je als speler een hoge inzet bij blackjack plaatst dan wil je natuurlijk wel dat je dan een goede kans hebt om te gaan winnen. Je weet dat als je gaat spelen bij de online casino’s die wij voor je hebben geselecteerd dat je dan een goede winkans hebt en dat je veilig aan het spelen bent. Het is dan aan jou om een goede strategie te gaan vinden om succesvol te zijn tijdens het spelen aan de blackjacktafel. Er zijn verschillende strategieën en het is niet zo dat er één strategie is die het beste is. Iedere speler heeft zo zijn voorkeuren en het is dan ook aan te raden om de strategieën die je nog niet kent voor een vast aantal spellen uit te gaan proberen. Op deze manier kun je snel zien hoe succesvol deze is en hoe leuk jij het vindt om volgens deze strategie te gaan spelen. Je zal zien dat je snel een strategie gevonden hebt die goed bij je past en waar jij ook mooiere winsten mee gaat behalen.

Direct blackjack spelen met een strategie

strategie-voor-blackjackWelke strategieën zijn er allemaal?

Er zijn strategieën die je vertellen welke handeling je moet verrichten maar er zijn ook strategieën die je vertellen hoe je in moet gaan zetten. Wij zetten de strategieën voor je op een rij en je kunt deze dan gaan proberen. Het is belangrijk dat wanneer je een strategie uit gaan proberen dat je dit dan voor een vast aantal spellen gaat doen en dat je ook altijd dezelfde inzetten gebruikt. Zo kun je beter analyseren welke strategie het meeste rendement heeft opgeleverd. Kies ook altijd een strategie waar jij je prettig bij voelt. Dit zorgt ervoor dat je met plezier aan het speler bent en dat je ook geconcentreerd aan het spelen bent.

De Labouchere strategie

Bij de Labouchere strategie speel je met een reeks getallen die je zelf van tevoren bepaald. Je schrijft bij deze strategie een reeks getallen op en dit kan dan bijvoorbeeld 150, 275, 200, 400, 350 zijn. Bij de eerste inzet maak je de som van de buitenste twee getallen en dit is dan 150 plus 350 en dit is 500. Dit is dan ook de inzet die je gaat plaatsen. Win je het spel dat streep je de buitenste twee getallen weg en dan maak je van de buitenste getallen wederom de som en dit is dan 275 plus 400 en dit is 675. Dit is dan weer je inzet. Verlies je nu dan schrijf je de inzet van 675 achteraan de rij erbij en dan maak je wederom de som van de buitenste getallen. Op deze manier zal je bij winst meteen je verliezen gaan goedmaken en hou je ook nog eens een leuke winst over.

De Parlay strategieStrategie voor Blackjack

Speel je met de Parlay strategie dan neem je best wel een risico. Het is dan ook strategie die je alleen moet spelen als je bereid bent ineens al je winsten weer te verliezen. Zoals altijd begin je met de basisinzet. Deze zet je in en je begint dan met spelen. Win je dan zet je het volgende spel je originele inzet in plus je winst. Hier ga je dan mee door tot je de gewenste winst hebt bereikt. Verlies je een spel dan ben je alle winst dus kwijt en start je weer met je basisinzet. Dit kan een prima strategie zijn als je snel een mooie winst wilt halen maar het kan er dus ook voor zorgen dat je snel je winst weer kwijt bent.

De 1-3-2-6 strategie

De naam van de 1-3-2-6 strategie laat meteen al weten hoe je in moet gaan zetten. Je bepaalt voor jezelf een basisinzet en deze zet je in. Win je dan kijk je naar het rijtje getallen hoe je dan in moet gaan zetten. Je ziet dan dat je na eenmaal het inzetten je dan driemaal de basisinzet moet gaan plaatsen. Hier ga je net zolang mee door tot het rijtje compleet is of wanneer je verliest. Je begint dan weer van voor af aan en gaat weer verder spelen.

De Paroli strategie

De Paroli strategie houdt in dat je bij iedere inzet je winst gaat verhogen en dat je bij ieder verlies je inzet gaat verlagen. Speel eerst met je basisinzet maar bepaal ook meteen voor jezelf met hoeveel geld je de inzetten wilt verhogen als je wint. Win je dan plaats je deze verhoging bij je originele inzet. Verlies je dan verlaag je de inzet met dit bedrag. Dit doe je net zolang tot je weer bij je basisinzet terecht komt. Je kunt dus voor een verhoging kiezen die lager dan je winst ligt zodat je altijd een leuk bedrag over gaat houden.

De Martingale strategie

winstrategieënHet is misschien wel het makkelijkste systeem van allemaal. Wanneer je kiest voor de Martingale strategie dan verdubbel je de inzet bij ieder verlies. Hier ga je dan net zolang mee door tot je wint en dan plaats je weer de basisinzet. Op deze manier maak je in één winst alle verliezen goed als je wint. Toch kan deze strategie ook voor enorme inzetten zorgen en het is dan ook belangrijk dat je met de maximale inzet van de blackjacktafel rekening gaat houden.

We hopen dat jij ook een interessante High-Roller Blackjack-Strategie hebt gevonden en dat je succes aan de blackjacktafel krijgt. Spelen volgens een strategie zal meer succes opleveren.